x

x

Lmk izveštaj 12-13 novembar

RK NBGD

14. Nov 2022.

Maksimalan učinak u ligama za mlađe kategorije! 4 od 4

Juniori 2004.

SC Voždovac – Novi Beograd 21-34

Naši juniori su i dalje bez poraza! Još jedna ubedljiva pobeda, ovog put protiv SC Voždovca. Kao i na svim prethofnim utakmicama trener Roganović je rasporedio minutažu svim momcima, a bolji od ostalih bio je golman Teodorović Jovan.

Teodorović Jovan – odličan na golu

Kadeti 2006.

Partizan B – Novi Beograd 23-33

U zaostaloj utakmici 7. kola lige kadeta naši momci su bez većih problema pobedili B ekipu Partizana. Već od samog početka utakmice predvođeni Jovanovićem, Vasiljevićem i sigurnim Radivojevićem na golu napravili smo razilku koja je tokom cele utakmice bila od 6 do 8 golova prednosti u našu korist.

U drugom poluvremenu trener Maksimović je iskoristio priliku da rezervistima ukaže priliku i da iako su van punog trenažnog prcesa ih dobije za naredne, mnogo jače utakmice. Bitno je istaći dobru partiju mlađih Filipa Markovića i Uroša Perića koji su pkazali da mohu puno da pomognu i u dve godine starijoj konkurenciji.

Vasiljević Nikola – i dalje maksimalan učinak
Devojčice 2010

Umčari - Novi Beograd 5-20

U derbiju kola izmedju prvog i drugog na tabeli naše devojčice su bile ubedljive. Od samog starta uspostavile su naše devojčice kontrolu i odlepile se u rezultatskom smislu. Jaka i agresivna odbrana je donela dosta kontra-napada i lakih golova. Time su i utišale navijače Umčara i mirno privile utakmicu kraju. Čestitke celoj ekipi na zasluženoj pobedi I čestitke protivniku na fer I korektnoj igri.

Petojević Mia – nezautavljiva na crti
Devojčice 2008

Umčari – NBGD Radnički 16-20

Izuzetno borbena i neizvezsna utakmica od prvog do poslednjeg trenutka. Naše dovojčice su odigrale lavovsku odbranu. Zona 4-1-1 je funkcionisala sjajno I pomogla golmanu Lenki Petrović da zabeleži veliki broj odbrana. Napadački su devojčice mogle bolje večeras, bilo je nekih paničnih reakcija i grešaka prilikom dodavanja ali je izvanrendna borbenost u odbrani nadoknadila sve greške u napadu. Čestitke celoj ekipi za borbenost, ovo je bila timska pobeda. Čestitke I protivniku na fer igri I lepoj rukometnoj predstavi u Mladenovcu.

Đorđević Milica – odlična u pobedi
Sa Novim Beogradom u nove pobede!

DYNAMIC MEDIA

RK NBGD

SOCIJALNE MREŽE

KONTAKT

Nikola Maksimović

+381 64 1500440

+381 61 6020992

rknovibeograd@gmail.com

ADRESA

KLUB

Palmira Toljatija 2

KANCELARIJA

Hala Pinki, Gradski Park 2