x

x

Lmk izveštaj 19-20 novembar

RK NBGD

24. Nov 2022.

Nastavljena Liga mlađih kategorija

Kadeti 2006.

Radnički Obrenovac – Novi Beograd 17-25

Kadeti rođeni 2006. su i dalje bez poraza. Na uvek neugodnom gostovanju u Obrenovcu ozbiljnim pristupom nismo dozvolili nikakvo iznenađenje. Svih 50 minuta viđena je čvrsta igra obe ekipe. Već na početku utakmice angažovanom odbranom i efikasnim napadom stekli smo sigurnu prednost. Na poluvreme smo otišli sa prednošću od 16-10. U nastavku utakmice Sa dosta rotacija zadržali smo jak ritam utakmice i svim igračima je raspoređena minutaža.

U narednom kolu dočekujemo SC Voždovac 2012 u derbiju lige.

Pioniri 2008.

Rakovica – Novi Beograd 22-21

U borbi za prvo mesto u B grupi LKM za 2008 godište naši dečaci su doživeli zasluženi poraz od ekipe Rakovica. Izuzetno raspoloženi kapiten domaćina Popović bio je nerešiva enigma za naše decake. U utakmici koja je igrana gol za gol odbrana ipak nije bila na nivou da bi se pobedila Rakovica. Više se očekivalo u fazi odbrane od Markovića, Dukića I Gomilanovića kao i kolektivnije igre u napadu gde se lopta nije cenila i olako gubila. Ostaje da se iz poraza izvuku lekcije i napornim radom poprave stvari koje škripe, pre svega individualna odbrana

NBGD Obilić - Beograd 11-22Zaslužena pobeda gostiju ali I dobar otpor naših dečaka što možda rezultat ne govori. Momci u dresovima Nbgd Obilic su veliki deo meča uspeli da odigraju u egalu ali starijim i iskusnijim gostima je trebao mali pad koncentracije da naprave ozbiljniju prednost. Pored toga naši momci su promašili pet penala i veliki broj zicera, sjajni golman gostiju je bio nerešiv za naše dečake. Čestitke na pobedi ekipi Beograda.

S' Novim Beogradom u nove pobede!

DYNAMIC MEDIA

RK NBGD

SOCIJALNE MREŽE

KONTAKT

Nikola Maksimović

+381 64 1500440

+381 61 6020992

rknovibeograd@gmail.com

ADRESA

KLUB

Palmira Toljatija 2

KANCELARIJA

Hala Pinki, Gradski Park 2