x

x

Pojačan stručni štab!

RK NBGD

21. Jun 2024.

Vlada Mijatović u Novom Beogradu!

Jos jedan vrhunski beogradski trener je pojačao Novi Beograd. Vlada Mijatovic je trenersku karijeru počeo u ORK Zemunu, nakon toga 3 sezone sa velikim uspehom je radio u SC Voždovac. Uporedo je trenirao kadetsku i juniorsku selekciju kluba kao i selekciju Beograda dečaka rodjenih 2006. godine.

Vlada će biti šef stručnog štaba razvojnog tima koji će igrati u Prvoj Ligi Beograd, takođe radiće i sa kadetskom ekipom.

Saradnja je dogovorena na godinu dana uz opciju produžetka za još godinu dana.

Izjava Vlade Mijatovića:

"Sa Nikolom Maksimovićem sam u par reči i veoma brzo i lako dogovorio saradnju u RK Novi Beograd pre svega jer nam se ambicije i viđenje rada podudaraju. Sistem koji se godinama unazad neguje u rukometnom klubu Novi Beograd je ono sto me je veoma lako privolelo da se pridružim ekipi. Kombinacija mladih i iskusnijih trenera zaposlenih u klubu, sa kojima cu neposredno sarađivati, za mene je izuzetno važna. Moje ambicije u rukometu su pre svega rad sa mladim igračima i razvoj njihovih individualnih sposobnosti. Stvaranje igrača za seniorski tim kluba kao i za reprezentativne selekcije moj je cilj. Izuzetna mi je čast da budem deo kluba i trudiću se svakodnevnim radom da ukazano poverenje i opravdam."

S' Novim Beogradom u nove pobede!

DYNAMIC MEDIA

RK NBGD

SOCIJALNE MREŽE

KONTAKT

Nikola Maksimović

+381 64 1500440

+381 61 6020992

rknovibeograd@gmail.com

ADRESA

KLUB

Palmira Toljatija 2

KANCELARIJA

Hala Pinki, Gradski Park 2